καριέρα

Στην Asset πιστεύουμε ότι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε  διαμορφώνει τις σκέψεις, τα συναισθήματά  και την εργασιακή  μας ζωή. Εργαζόμαστε με πάθος για να προσφέρουμε στους πελάτες  μας εμπνευσμένους εργασιακούς  χώρους.

Προκειμένου να υλοποιούμε με επιτυχία  την αποστολή μας, δίνουμε μεγάλη αξία στους συνεργάτες που μοιράζονται τις αξίες μας και βοηθούν στην προώθηση των στόχων μας με κίνητρο και ενθουσιασμό.

Αναζητούμε συνεργάτες που θα απολαμβάνουν να εργάζονται ως ομάδα για να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες μας, σε ένα εργασιακό περιβάλλον που θα τους προσφέρει προκλητικές, ενθαρρυντικές και οικονομικά ανταποδοτικές ευκαιρίες και θα τους ενθαρρύνει να  αναπτύξουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Ενδιαφέρεστε να γνωριστούμε;
Στείλτε μας το βιογραφικό σας!

 
Η Asset Interiors θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτήν τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας. Θα χειριστούμε τις πληροφορίες σας με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με άλλους. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.
BACK
TO TOP