Η Aspecta Μέλος του MMFA

Η αποδοχή της Aspecta ως μέλος στον οργανισμό MMFA (Multilayer Modular Flooring Association) που ήρθε ως αναγνώριση των ποιοτικών και διακεκριμένων βινυλικών δαπέδων της, του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού της και των προτύπων παραγωγής που ακολουθεί, αποτέλεσε το επιστέγασμα της επιτυχημένης παρουσίας της στην εξειδικευμένη έκθεση δαπέδων Domotex στο Αννόβερο.

Ο Οργανισμός MMFA επιδιώκει όλα τα μέλη του οργανισμού να ακολουθούν όλα τα πρότυπα ασφάλειας, ποιότητας και βιωσιμότητας. Ο οργανισμός συμμετέχει ενεργά σε όλες τις επιτροπές προτύπων, εστιάζει στην έρευνα αγοράς και επίσης συμβάλει στην πιστοποίηση ISO και CEN.

Ο Πρόεδρος του οργανισμού MMFA, Matthias Windmöller, δήλωσε: “Είναι μια συναρπαστική στιγμή για τον κλάδο καθώς πολλοί φορείς στην αγορά αναπτύσσονται συστηματικά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Aspecta είναι μέλος του οργανισμού μας, καθώς διαθέτει τον επαγγελματισμό και το πάθος για καινοτομία, που είναι στοιχεία απαραίτητα για τα μέλη του οργανισμού.” Για αυτήν την επιτυχία ο παγκόσμιος διευθυντής της Aspecta Harlan Stone δήλωσε: “Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που γίναμε μέλη του οργανισμού MMFA, και θα εκμεταλλευτούμε στο έπακρο αυτήν την ευκαιρία.” Ο managing director της Aspecta για Ευρώπη, Ρωσία και Μέση Ανατολή, Marcel Kies συμπλήρωσε: “O οργανισμός MMFA είναι πολύ σημαντικός και θεωρείται πολύ μεγάλο επίτευγμα και αναγνώριση να είσαι μέλος του στην Ευρώπη αλλά και σε όλον τον κόσμο.”

BACK
TO TOP